bancuri online

bancuri online

Top bancuri

Aboneaza-te

Adauga banc

categorii bancuri

Bancuri Anunturi adevarate

Aceste întrebări au fost puse în ultima perioadă de diverse companii, iar candidaţii au rămas cu gura căscată:

- Imaginează-ţi că un pinguin intră chiar acum pe uşă, având o pălărie mexicană pe cap. De ce crezi că se află aici şi ce urmează să spună? (interviu la Clark Construction Group)

- Câte vaci crezi că sunt în Canada? (Google)

- Calculează unghiul dintre indicatoarele unui ceas la ora 11 şi 50 de minute (Bank of America)

- Ce ustensil de bucătărie ai vrea să fii? (Bandwidth)

- Dacă ţi-ai pus telefonul pe modul „Silenţios” înainte de interviu şi totuşi sună tare în timpul interviului cum te-ai justifica în faţa mea? (Kimberly-Clark)

- La ce te gândeşti când eşti singur în maşină? (Gallup)

- Evaluează-mi prestaţia ca recrutor pe o scală de la 1 la 10 (Kraft Foods)

- Cum îmi poţi explica cât mai clar cum se pregăteşte o omletă (Petco)

- Eşti bucătarul-şef al unui restaurant şi tocmai ai fost nominalizat tu şi echipa ta să participaţi la un concurs TV. Cum îţi pregăteşti echipa pentru competiţie? (Accenture)

- Încearcă să estimezi câte ferestre sunt în New York (Bain & Company)

- Dacă ne-ai invita la cină la tine acasă ce ai pregăti pentru noi? (Trader Joe)

- Eu şi soţia mea urmează să plecăm în vacanţă. Ce ne-ai recomanda? (PricewaterhouseCoopers)

- Alege două celebrităţi să îţi fie părinţi şi motivează-ţi alegerea (Urban Outfitters)

- Cum crezi că ar comunica oamenii într-o lume perfectă? (Novell)

1007

802

21 noiembrie 2016

Poveste adevarata: Cica atunci cand formatia de fotbal S.S.C. Napoli a castigat primul campionat in Italia (meritul lui Maradona) suporterii echipei s-au dus la unul din cimitirele din oras si au scris pe zidurile cimitirului "Nici nu stiti ce ati pierdut"

682

702

14 aprilie 2016

ANUNT IMPORTANT!
Vand nevasta.
an de fabricatie: 1986 
culoare: roscata
putin uzata: cam de 2 ori pe zi (dar "duce" mult mai mult!)
al doilea proprietar
cai putere: ooo Jesus (poa' sa tina o herghelie)
caroseria putin uzata (a fost un mic accident cu un vecin, care nu s-a asigurat daca sunt acasa si a venit pe la ea; in urma accidentului, el a fost grav avariat iar ea a suferit niste mici atingeri de curea pe aripa stanga spate, dar - cu timpul - se repara.)
pret negociabil
o dau cu accesorii: unu de 3 ani si una de 5 ani.
Rog seriozitate!

837

658

08 aprilie 2016

Urgent!! Cel care si-a uitat nevasta dupa petrecerea de ieri seara, este rugat sa vina imediat sa si-o ia! Nu ca m-ar deranja, dar diseara nevasata-mea se intoarce acasa.

674

662

05 aprilie 2016

Secretele unei căsnicii fericite şi îndelungate:
(Citat dintr-o revistă pentru femei din 1955.)

"Pregătiţi cina la timp. Planificaţi deja de dimineaţa sau chiar din seara precedentă, ca soţul dumneavoastră să fie primit cu o cină gustoasă când ajunge acasă de la munca. Astfel vă veţi asigura că soţul dumneavoastră va şti că v-aţi gândit la el, în timp ce el era la muncă, şi că vă ocupaţi de nevoile lui. La majoritatea bărbaţilor le este foame când vin acasă de la muncă şi prin faptul că veţi găti ceva din mâncărurile lui preferate veţi asigura un bun venit călduros pentru el. Pregătiţi-vă pentru primirea lui. Odihniţi-vă 15 minute înaintea sosirii lui, astfel veţi fi proaspătă şi atractivă când ajunge. Aranjaţi-vă machiajul, puneţi-vă o panglică în păr şi prezentaţi-vă proaspătă. Soţul dumneavoastră a petrecut mult timp între oameni obosiţi la locul lui de muncă. Fiţi interesantă şi veselă. Ziua lui de lucru a fost plictisitoare şi are nevoie de puţină distracţie şi una din datoriile dumneavoastră este să asiguraţi acest lucru. Reduceţi zgomotul. Când vine acasă soţul dumneavoastră opriţi aparatele casnice şi ziceţi-le şi copiilor să fie mai liniştiţi. Fiţi fericită că îl revedeţi. Zâmbiţi călduros şi arătaţi-vă dorinţa sinceră de a-i satisface dorinţele. Ascultaţi ce vrea să zică şi chiar dacă aveţi multe de zis nu faceţi asta exact după sosirea lui. Prima dată să vorbească el, sigur are lucruri mai importante în mintea lui decât dumneavoastră. Nu-l deranjaţi. Nu vă plângeţi dacă soţul dumneavoastră ajunge acasă târziu sau dacă vrea să plece undeva la cină fără dumneavoastră. În loc de ceartă încercaţi să înţelegeţi ce presiune mare este pe el din cauza locului de muncă. Când este acasă sigur vrea să se odihnească şi să se relaxeze. Şi în cele din urmă nu puneţi întrebări fără rost şi nu puneţi la îndoială deciziile şi integritatea lui. Nu uitaţi că el este şeful casei, deci îşi va pune în practică propria voinţă cinstit şi corect. Şi ţineţi minte, femeia bună ştie unde îi este locul."

807

728

03 martie 2016

Saptamana trecuta am pierdut un prieten si un partener de bautura de toata isprava. Saracul, si-a prins degetul intr-o verigheta.

718

674

21 ianuarie 2016

Un tip îi scrie în 1972 o scrisoare lui John Lennon, prin care îl ruga să-i trimită niste bani pentru a face o călătorie în jurul pământului. La această scrisoare, marele artist a răspuns:
”Practică meditatia, astfel imaginar, vei putea face înconjurul pământului .”
În 1995 acesta totusi a făcut înconjurul lumii, după ce, la licitatie a vândut scrisoarea lui John Lennon.

1231

661

25 septembrie 2015

Intamplator am cumparat un prezervativ de dimensiuni uriase.
Il ofer gratis celui caruia i se potriveste. Astept cu nerabdare.
Ileana!

840

760

09 iulie 2015

Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala

1126

786

08 septembrie 2014

    Pagina:
  1. Prev
  2. Next
Aboneaza-te la bancul zilei: