bancuri online

bancuri online

Top bancuri

Aboneaza-te

Adauga banc

categorii bancuri

Bancuri Politice

Rog Biserica Ortodoxa Romana sa modifice porunca nr. 8 "Sa nu furi!" in "Sa nu furi mai mult de 200.000 RON!"

126

526

03 februarie 2017

Un tren special cu parlamentari a deraiat. Cand echipele de salvare au ajuns la fata locului, au constatat ca localnicii i-au ingropat deja pe toti.
- Ce, toti erau morti?
- Da. Unii au incercat sa ne convinga ca sunt inca vii, dar la cat mint astia...

Banc adaugat de: Albinuta

202

189

19 iunie 2016

La Sibiu domnul preşedinte Klaus Iohannis este aşteptat să ţină un discurs. Datorită întârzieri îndelungate a acestuia mulţimea începe să se revolte aşa că iese Blaga în faţa oamenilor furioşi şi ia cuvântul liniştindu-i:
- Ştiţi, domnul preşedinte ma informat că are trac şi nu poate să tacă în faţa atâţor oameni!

Banc adaugat de: Mihaita

222

224

13 mai 2016

Un taran mergea cu bicicleta prin fata Parlamentului.
La un moment dat se opreste si isi parcheaza bicicleta rezemand-o de Parlament.
O oficialitate il atentioneaza spunandu-i:
- Domnule, aici e Parlamentul. Pe aici trec deputati, ministri.. Cum vii mata' cu bicicleta si ti-o rezemi...
La care taranu:
- Stai bre' linistit... ca bicicleta e legata bine.

360

220

21 aprilie 2016

La Comisia Nationala pentru Cresterea Valorii Leului:
Un consilier al lui Dacian Ciolos propune sa se faca in fiecare moneda de 50 de bani o gaura mica in care sa se puna argint. Atunci valoarea ar creste cu 25%.
Un consilier al lui Klaus Iohannis propune sa se faca doua gauri, sa se puna argint si aur si atunci ar creste cu 50%.
Un consilier al lui Mugur Isarescu propune trei gauri, sa se puna argint, aur si platina si atunci ar creste valoarea leului cu 75%.
Eu propun sa se faca patru gauri, sa nu se puna nimic si sa se vanda cu 2 lei, ca nasture.

693

197

09 decembrie 2015

Mulţumim din inima, UE !
De abia căzusem din copaci si daca nu veneai tu, muream prosti.
Tu ne-ai învățat cum se taie porcul ca sa nu sufere, cum se fac cârnații fără carne, doar din șorici si E-uri, pâinea cu mult aer, laptele fără gust si miros că, dacă-l bei cu ochii închiși, zici că-i apă.
Tu ne-ai învățat cum se face smântâna cu 12% grăsime. Restul ce-o fi? Probabil lapte închegat cu cheag ca să nu fie acră si asta explică de ce când o pui in ciorba fierbinte, in loc sa se împrăștie, se coagulează.
Nu mai găsești smântână care bătută să devina frișcă. Păi da, acum există frișcă artificială ca spuma de ras.
Tu ne-ai învățat cum se face untul fără miros, cu 25% grăsime (restul ce dracu' o fi, săpun?)
Tu ne-ai învățat ca brânza țăranului fiind făcută in condiții neigienice, e toxică, iar a ta e sănătoasă pentru că conține fibre vegetale (ce or fi căutând acolo?) N-are nici miros, nici gust. E ca o cretă udă.
Iti mulțumim că ne aduci mere care nu se strică luni de zile, oricât de lovite ar fi. Ale țăranului au viermi, ale tale nu. Oare de ce? Nu cumva nu sunt mere, ci otrăvuri?
Iti mulțumim că ne-ai învățat țăranii cum se fac roșiile frumoase, fără gust si care scârțâie-n dinți.
Tu ne-ai învățat ca zahărul din sucuri se poate înlocui cu aspartam, un cancerigen mai ales pentru creierul copiilor.
Si câte si mai câte nu ne-ai învățat!
Iti mulțumim că ne-ai dat (m)UE !

1251

212

29 noiembrie 2015

Un copil isi intreaba parintele:
– Taticule ce-i aia Politica?
Taica-su ii explica:
– Eu aduc banii in casa: sunt Finantele; maica-ta scoate banii din casa, ea este Guvernul; bunicul are grija ca totul sa fie bine: el e Sindicatul; servitoarea e clasa muncitoare, si toti au grija sa-ti fie tie bine, tu fiind Poporul, iar fratiorul tau care e in scutece Viitorul.
Copilul nu prea pricepu dar ramase cugetand la asta. In timpul noptii fratiorul cel mic facu nevoile in scutec. Se duce sa cheme parintii dar maica-sa dormea dusa, servitoarea il calarea pe taica-su, bunicul ii urmarea, toata lumea era ocupata.
Dimineata taica-su il intreaba daca a inteles ce este Politica:
-Da, zice copilul. Finantele calaresc clasa muncitoare, Sindicatul ii urmareste, Guvernul doarme, nimeni nu ia in seama Poporul, iar Viitorul e in rahat pana la gat.

638

197

26 noiembrie 2015

Am vazut niste propuneri de premier foarte tari: Moise Guran si Lucian Mandruta. Pai daca tot facem guvernul din presa, eu propun pe Capatos la Educatie, ca e mare descoperitor de tinere talente, pe Maruta la Minoritati, ca le promoveaza exemplar in emisiune, pe Kodrut Keghes (aka Dezbracatu') la Adminsitratie si Afaceri Interne, ca a calatorit mult prin tara si stie, pe Oana Zavoranu la Munca si Protectia Familiei (evident de ce), pe Dan Diaconescu la Cultura (a provocat romanilor cea mai de durata intrebare existentiala de la "Miorita" incoace: Unde-i dom'le, Elodia?), pe Mircea Badea la aparare (ca stie bataie), pe Dana Grecu la Afaceri Externe (sa-i mama dracului pe aia care nu zic la fel ca noi, evident), pe sefii de la TVR ca Ministru al Agriculturii colectiv (neintrerupand un nenorocit de film ca sa transmita despre un eveniment tragic si de mare actualitate au dovedit ca sunt niste boi, deci merg de minune), pe Cruduta la Finante si pe Bianca lui . . . (ma rog, am pierdut firul, a cui o mai fi) la Economie (amandoua stiu cum se face banul).

1224

217

06 noiembrie 2015

După cum probabil știți deja, este un păcat pentru un bărbat musulman să vadă o femeie goală, alta decât soția lui, și dacă o face, el trebuie să se sinucidă.
Deci, sâmbăta viitoare, la orele13, toate femeile din România (intre 18 și 30 de ani) sunt rugate să iasă din casele lor complet goale pentru a înlătura toți teroriștii din cartier. Este recomandat să se plimbe asa timp de o oră pentru acest efort anti-terorist.
Toți bărbații patrioți trebuie să se așeze pe scaune in fața caselor, sau sa iasa la balcoane, pentru a demonstra sprijinul lor pentru femei și pentru a dovedi că nu sunt simpatizanți ai terorismului musulman. Întrucât islamul, de asemenea, nu aprobă consumul de alcool, un pachet de 6 beri răcite la tine este o dovadă în plus a patriotismului tău.
Guvernul României apreciază eforturile dvs. de eradicare a teroriștilor și salută participarea la această activitate anti-teroristă

726

777

30 octombrie 2015

    Pagina:
  1. Prev
  2. Next
Aboneaza-te la bancul zilei: